Klášterec nad Orlicí - Luková 0:2

17.05.2015 21:53

Klášterec nad Orlicí - Luková 0:2 (0:0)

Branky:  O. Ptáček, Šebrle  Diváků:  70  ŽK: 3:2   Rozhodčí: Vrba – Stolín, Hejl

Naši borci odjížděli bojovat v 11 lidech do pole na venkovní trip do Klášterce nad Orlicí a podle slov Romana Pobořila, který mužstvo vedl v tomto utkání dokázali vybojovat tři body. Branky za náš tým vstřelili v dobré formě hrající Ptáček Ondřej a kapitán mužstva, opora, nejzkušenější hráč a šutér Šebrle Martin z pokutového kopu.

Co se napsalo o utkání na webu soupeře - https://www.sokolklasterec.cz/ 

Odpoledne zmaru: Sokol Klášterec - TJ Luková 0:2

Velké dilema museli rozhodovat sportovní příznivci v Klášterci – sledovat naše hokejisty v bitvě o bronz na MS anebo dát přednost místním fotbalistům v boji o první místo v tabulce? Bohužel se ukázalo, že každé rozhodnutí bylo špatné. Prohrála obě mužstva, ba co víc, ani jedno z našich mužstev nedokázalo dát ani gól.
Naši museli improvizovat v sestavě, chyběli Kučírek a Šroler, také Šimka už jsme delší dobu neviděli, na druhé straně v pořádku byli Honzák i Bartoš. A samozřejmě byla ve vzduchu otázka, jak se hráči připravili po absolvování letohradské pouti.  
Zhruba 50 lidí dala od zahájení utkání přednost fotbalu a zpočátku se zdálo.......,
že udělali dobře. Hosté sice začali 3 rohy mezi 3. a 9. minutou, pak se ale naši rozběhali a začaly přicházet naše příležitosti. Skoro se ani nedá říct šance, ale veletutovky. Ve 14. min. Bartoš vystihl přihrávku u půlící čáry, zasprintoval a sám před brankářem – vedle. V 21. minutě po centru Saboty jasná šance skončila rohovým kopem, po něm Honzák střílí vedle. V 28. min. 3x za sebou střely, dokonce i dobře mířené k tyčím, ale byly zblokované a nakonec brankář chytil. Za další 4 min. M. Fišer napálil břevno. Další šance: Honzák už překonal brankáře, ale pomalu se kulící míč stačil obránce těsně před brankovou čárou vykopnout. Vždycky chybělo 10 cm přesnosti  nebo 1 vteřina rychlosti. Z těchto neproměněných šancí začala pramenit nervozita. Projevovala se sílícími diskusemi s rozhodčím, který si zpočátku nevšímal držení za dres a pak měl problém vzájemné napadání mezi hráči ustát, ale také křečovitou snahou proměnit další šance. Ty sice přicházely v podstatě až do konce zápasu, ale kdyby se hrálo snad 2 dny, tak nic nedáme. Nutno podotknout, že naši nenašli recept na brankáře hostů. Sice šlo o hráče z pole, který se dnes postavil do brány, ale situace ve vápně řešil s přehledem, se střelami z dálky si poradil naprosto bez problémů a postupem doby jsme rezignovali na míče do vápna a dorážky.
Hosté naopak mnoho nepředvedli. Hráli o střed pole, zkoušeli střelbu z dálky anebo brejky s 1 nebo 2 hráči. Jenže, na nás to stačilo. Po obrátce stran, v 52. min., se dostali k rohovému kopu a podařilo se jim skórovat – 0 : 1. Naši pak poslali do útoku Bednaříka místo Honzáka, ale ani nejvyšší muž ve vápně se neprosadil. Střely Patrika Fišera nebo Honzy Bartoše končily v náručí brankáře nebo v zámezí. Až přišla 73. minuta, hosté se dostali do vápna, vykoledovali si  poměrně přísně nařízenou penaltu a náš brankář na ní neměl nárok – a bylo 0:2. Vzápětí padla 3. branka do naší sítě v hokejovém utkání a bylo jasné, že ani jedno naše mužstvo nemá dnes vítězný den. Naši se ještě pokoušeli o střely, nelze jim upřít snahu alespoň o kontaktní gól, ale branku se jim dát nepodařilo.
Co dodat? Po sobotní ztrátě bodu Kunvaldu jsme měli šanci vrátit se na 1. místo tabulky. Soupeř přijel jen s 1 náhradníkem. Měli jsme gólových šancí na 2 zápasy, víc jsme kombinovali, snad i s míčem jsme byli šikovnější. Ale vše marno. Místo posunu v tabulce vpřed se tabulka vyrovnala a může se stát, že nakonec neskončíme ani uprostřed. Tak snad se nám za týden, opět doma, už konečně zadaří.

FAKTA Z UTKÁNÍ:       
T. J. Sokol Klášterec n. Orlicí - TJ Luková 0:2 (0:0)
Hráno: Neděle 17. 5. 2015 v 16.00
Sestava: Dostál – Nekoranec - Kalous, Rous, Hůlka – Sabota, Bříza (77. Franěk), P. Fišer, M. Fišer – Honzák (57. Bednařík), Bartoš
Připraveni:  Králík, Faltus, Jireš
Trenér: Černoch                     Vedoucí mužstva:  Divíšek
Branky:  O. Ptáček, Šebrle
Rozhodčí: Vrba – Stolín, Hejl
ČK: 0: 0      ŽK: 3:2 (Bartoš, Honzák, Rous)              Diváků:  70

Zdroj: https://www.sokolklasterec.cz/uvod-fotbal/1435-odpoledne-zmaru-sokol-klasterec-tj-lukova-02.html

Diskuze

Klášterec nad Orlicí - Luková 0:2

Belzebub | 18.05.2015

Tabulka je pěkně našlapaná to bude drááma

Klášterec nad Orlicí - Luková 0:2

Belzebub | 18.05.2015

Sakra chlapi jak to děláte :-)

Přidat nový příspěvek