Hodnocení prvních dvou turnajů

21.09.2015 21:40

Turnaj Lukavice 5.9.2015
Luková:Tatenice 3:0
Luková:Žamberk 4:2
Luková:Lukavice10:3
Sestava:Doleček, Dolníček Ondřej, Dolníček Viktor, Kopecký Dominik, Kopecký Tomáš, Jobák, Patočka, Picek, Šípek, Hejlová .

Na to, že jsme nesehráli před turnajem ani jeden přátelský zápas a měli pouze 4 tréninky, tak s předvedenou hrou a výsledkky mohu být spokojen.Příjemně mě překvapili 2 naši nový hráči Tomáš a Dominik Kopecký.

Turnaj Tatenice 16.9.2015
Luková:Tatenice 10:3
Luková:Dolní Čermná 15:0
Luková:Jiskra B 5:3
Sestava:Doleček, Dolníček Ondřej, Dolníček Viktor, Kopecký Dominik ,Kopecký Tomáš, Jobák, Patočka, Picek, Šípek, Hejlová, Motl

Na tento turnaj jsme dovezli ještě silnější sestavu než byla minule na turnaji v Lukavici.První zápas nám s námi Tatenice držely krok pouze do stavu 2:2, potom už jsme je ale přehrávali a nakonec jsme jim vstřelili celkem10 branek.Druhý zápas proti Dolní Čermné byl až moc jednoduše vyhraný, protože hráči Čermné teprve začínají a zatím se jenom rozkoukávají.Celý zápas to bohužel byla hra jenom na jednu branku.Našim hráčům se góly do sítě soupeře dávali velice lehce,což jím sice zvýší statistiku gólů a nahrávek, ale kvalitu naší hry to zhorší.
Třetí zápas ukázal, jak naši hráči usnuli na vavřínech.Po jednoduše vyhraném zápase s Čermnou jsem narazili na nejtežšího soupeře na turnaji.
Než se naši hráči rozkoukali, tak jsme prohrávali 3:0. Sopeř byl ve všem lepší. Jejich hráči byli hladoví po gólech, zato ti naši si mysleli, že to půjde samo. Do poločasu jsme dokázali snížit stav na 1:3. Ve druhém poločase jsem nic nenechali náhodě a naši hráči konečně ukázali kvalitu, která v nich je a zápas jsme otočili na konečných 5:3. Tento zápas byl určitě velmi pěkný pro diváky. Byl plný osobních soubojů, důrazu na balón, fotbalových akcí i emocí obou trenérů týmů(někdy až zbytečně moc velkých). Kéž by takových zápasů jako s Jiskrou bylo více.
Pochvalu dostane Honza Motl, který příjemně překvapil a dal první gól našeho týmu v zápase s Jiskrou a nastartoval tak obrat našeho týmu.
Momentálně máme tak silný tým, že pokud bude hrát tato sestava jako v Tatenici, tak nás na podzim v okresní soutěži málokdo dokáže porazit.

P.Šípek